又大又粗又硬又爽又黄毛片,国产精品亚洲第一区在线观看,国产男同GAYA片大全,一二三四视频社区5在线高清

當(dāng)前位置:
網(wǎng)站首頁
>
題庫
>
this brief book is aimed at
題目

This brief book is aimed at high school students, but speaks to anyone learning at any stage of life.

Its formal, serious style closely matches its content, a school-masterly book on schooling. The author, W. H. Armstrong, starts with the basics: reading and writing. In his opinion, reading doesn’t just mean recognizing each word on the page; it means taking in the information, digesting it and incorporating it into oneself just as one digests a sandwich and makes it a part of himself. The goal is to bring the information back to life, not just to treat it as dead facts on paper from dead trees. Reading and writing cannot be completely separated from each other; in fact, the aim of reading is to express the information you have got from the text. I’ve seen it again and again: some one who can’t express an idea after reading a text is just as ineffective as someone who hasn’t read it at all.

Only a third of the book remains after that discussion, which Armstrong devotes to specific tips for studying languages, math, science and history. He generally handles these topics thoroughly and equally, except for some weakness in the science and math sections and a bit too much passion (激情) regarding history to his students, that was a hundred times more than my history teachers ever got across. To my disappointment, in this part of the book he ignores the arts. As a matter of fact, they demand all the concentration and study that math and science do, though the study differs slightly in kind. Although it’s commonly believed that the arts can only be naturally acquired, actually, learning the arts is no more natural than learning French or mathematics.

My other comment is that the text aged. The first edition apparently dates to the 1960s—none of the references(參考文獻(xiàn)) seem newer than the late 1950s. As a result, the discussion misses the entire computer age.

These are small points, though, and don’t affect the main discussion. I recommend it to any student and any teacher, including the self-taught student.

【1】According to Armstrong, the goal of reading is to ________.

A.gain knowledge and expand one’s view

B.understand the meaning between the lines

C.express ideas based on what one has read

D.get information and keep it alive in memory

【2】The author of the passage insists that learning the arts ________.

A.requires great efforts

B.demands real passion

C.is less natural than learning maths

D.is as natural as learning a language

【3】What is a shortcoming of Armstrong’s work according to the author?

A.Some ideas are slightly contradictory.

B.There is too much discussion on studying science.

C.The style is too serious.

D.It lacks new information.

【4】This passage can be classified as ________.

A.an advertisement              B.a book review

C.a feature story               D.A news report

可圈可點(diǎn)用戶
2021-04-25 14:09
優(yōu)質(zhì)解答

答案

【1】C

【2】A

【3】D

【4】B

解析

試題分析:本文是一篇書評(píng),講述了一本書的主要內(nèi)容及優(yōu)缺點(diǎn)。

【1】C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段中it means taking in the information, digesting it and incorporating it into oneself just as one digests a sandwich and makes it a part of himself. The goal is to bring the information back to life, not just to treat it as dead facts on paper from dead trees.可知,讀書不僅僅是看書上的知識(shí),更是把它帶到生活的過程。故選C。

【2】A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段中As a matter of fact, they demand all the concentration and study that math and science do, though the study differs slightly in kind.可知,學(xué)習(xí)藝術(shù)需要跟學(xué)習(xí)數(shù)學(xué)和科學(xué)一樣的專注和努力,故選A。

【3】D 推理判斷題。根據(jù)第四段中The first edition apparently dates to the 1960s—none of the references(參考文獻(xiàn))seem newer than the late 1950s. As a result, the discussion misses the entire computer age.可知,這是舊的言論,沒有計(jì)算機(jī)時(shí)代,因而缺少新的信息。故選D。

【4】B 推理判斷題。本文是對(duì)一本書的評(píng)價(jià),故選B。

查看答案
可圈可點(diǎn)用戶
2021-04-25 19:09
相關(guān)題庫
下載試題
復(fù)制試題

查看答案

限時(shí)優(yōu)惠:
00時(shí)0000
熱門

單次付費(fèi)有效 3.99

用于查看答案,單次有效 19.99元

微信掃碼支付

包月VIP 9.99

用于查看答案,包月VIP無限次 49.99元

登錄后掃碼支付
微信掃碼支付
聯(lián)系客服
終身vip限時(shí)199
全站組卷·刷題終身免費(fèi)使用
立即搶購