又大又粗又硬又爽又黄毛片,国产精品亚洲第一区在线观看,国产男同GAYA片大全,一二三四视频社区5在线高清

當前位置:
網(wǎng)站首頁
>
題庫
>
American teens are setting an example for their
題目

閱讀理解。

American teens are setting an example for their parents through their volunteer work, according to the

Harris Interactive poll conducted in the United States between Jan. 29 and Feb. 2 among 2,003 adults. The

random national telephone survey released this week by the Federal Way-based charity World Vision found

that more teens volunteer to support a charitable (慈善的) cause-56 percent-than have a part-time job-39

percent.

Parents and guardians said 82 percent of the teens in their lives do something to support charitable causes,

including volunteering, recruiting others to a cause, wearing a T-shirt or donating money. Forty-six percent

of the adults surveyed said they volunteered their time and they also inspired their children to volunteer.

Sara Johnson, a teacher who advises students at a private school in a Chicago suburb, says she's seen a

rise of teen involvement in social causes since President Barack Obama was elected in November.

The Harris Interactive survey found a quarter of teens have become more involved in charitable causes or

organizations as a result of the economic downturn, but the economy has also led to cuts in allowances, and

has teens work more hours at a paying job.

Alynn Woodson, director of volunteer engagement at Habitat for Humanity International, said she has

noticed a new enthusiasm among teen volunteers for the organization.

Habitat for Humanity International celebrates the 20th anniversary of its alternative spring break program

this year and is expecting more than 12,000 young people to help build homes for low-income people around

the nation.

1. The following statements about the teens' voluntary work are true EXCEPT _____.

[ ]

A. the economic downturn led teens to work less hours at paying jobs

B. the poll was done at the end of January and the early February

C. children do more voluntary work than their parents

D. more teens are involved in charitable causes or organizations

2. We can infer from the passage that _____.

[ ]

A. parents and guardians encourage their children to do voluntary work

B. volunteers all wear T-shirts while doing charity work

C. more teens are doing paying jobs as a result of the economic downturn

D. less teens were enthusiastic about voluntary work before Obama came into power

3. The author mentioned Habitat for Humanity International in order to prove _____.

[ ]

A. that homes for low-income people will be built around the nation

B. Alynn Woodson is the director of volunteer engagement

C. more young people are doing volunteer work

D. it's 20 years since Habitat for Humanity International came into being

4. Which of the following is the best title of the passage?

[ ]

A. More teens doing voluntary work

B. Teens setting examples for parents in charitable causes

C. Comments on teens' voluntary work

D. The 20th anniversary of Habitat for Humanity International

可圈可點用戶
2021-03-03 14:04
優(yōu)質(zhì)解答

答案:

1-4: ADCA

解析:

考點名稱:社會現(xiàn)象類閱讀

社會現(xiàn)象類閱讀概念:

這類文章通過寫人記事來揭示文章的主題,顯示其社會意義,一般采用順序或倒敘來敘述。題目經(jīng)常是一些細節(jié)問題??疾榈姆矫婵梢允窃蚝推渲幸l(fā)的思考。

社會現(xiàn)象類閱讀解題技巧:

這類文章通過寫人記事來揭示文章的主題,顯示其社會意義,一般采用順序或倒敘來敘述。題目經(jīng)常是一些細節(jié)問題。考查的方面可以是原因和其中引發(fā)的思考。閱讀這類文章要理清思路。

1、瀏覽試題,明確要求。

在閱讀文章前,最好先瀏覽一下文章后面的題干和選項。知道了問題后再去看文章,可使思路更敏捷,而且也便于閱讀時留意文中出現(xiàn)的與選項有關的信息。

2、通讀全文,抓住主要內(nèi)容。

在不影響理解的前提下,盡可能地閱讀以便在盡可能短的時間內(nèi)理解文章或段落的內(nèi)容。閱讀時,如遇到不熟悉的單詞、詞組或一時看不懂的句子,不要停下來苦思冥想,繼續(xù)讀下去,通過上下文的詞語和句子可能就理解了。

3、抓住中心思想和段落大意。

通讀全文時,要特別注意主題句。每篇文章或每個段落都有與文章有關的句子,尤其是科技、政論性文章的主題句一般都在文章的開頭或結尾,插在中間的很少。所以,文章的第一段或開頭的第一、二個句子往往包含著文章的中心思想、作者的意圖或全文的概述,因此要特別注意,徹底理解。

4、有針對性地仔細閱讀,找尋所需信息。

在前面的基礎上,可進行有針對性地閱讀了。把與問題無關的內(nèi)容一掃而過,而對于和問題有關的內(nèi)容認真閱讀,還可以用筆在下面做出記號。再把這些信息與問題的要求結合起來,逐條分析,綜合判斷,找出正確答案。

5、進行合理的推理判斷。

對文章有了全面的了解之后,可以按照文章要求以及上下文之間的關系,做出推理判斷。在進行推理判斷的時候,需要綜合考慮句型、語法、句子之間的邏輯關系、文化背景等方面的因素。

6、認真復讀,驗證答案。

要用全文的中心思想統(tǒng)帥各個題目,研究其內(nèi)在聯(lián)系和邏輯關系,并依次審核那些還未打上的題目,確保理解無誤。

查看答案
可圈可點用戶
2021-03-03 19:04
相關題庫
下載試題
復制試題

查看答案

限時優(yōu)惠:
000000
熱門

單次付費有效 3.99

用于查看答案,單次有效 19.99元

微信掃碼支付

包月VIP 9.99

用于查看答案,包月VIP無限次 49.99元

登錄后掃碼支付
微信掃碼支付
聯(lián)系客服
終身vip限時199
全站組卷·刷題終身免費使用
立即搶購